Ianuarie 2014 – Luna parfumata: Parfumul hainelor mele

Dragilor, 

Declar luna Ianuarie LUNA PARFUMATA si astazi incep cu parfumul hainelor mele. Evident ca daca ma urmariti pe Facebook ati aflat ca am primit de la BuzzStore spre testare balsamurile de rufe in editie Limitata Coccolino.

Am fost foarte incantata cand am primit coletul, dar mai ales copii mei s-au bucurat de inca un ursulet. Gandindu-ma la acest review am cautat pe internet “Istoria lui Coccolino” si am aflat ca balsamurile de rufe au aparut pe piata la inceputul anilor `50, in SUA, imediat dupa aparitia detergentilor sintetici, iar primul astfel de produs a fost Downy

Nu imi vine sa cred ca inainte de `90 noi nici  nu auzisem de acest tip de produs!
Coccolino a intrat pe piata din Romania in 1996 impreuna cu ursuletul Coccolino simbol absolut al “pufoseniei” si al copilului din noi. 

De atunci Coccolino a adaugat noi si noi parfumuri, iar in 2013 ne incanta cu doua arome serie limitata de Sarbatori: Sticluta mov Purple Orchid&Blueberries si sticluta roz Passion Flower&Red Fruits

Eu le-am incercat pe ambele si imi plac foarte mult, dar pentru ca cel roz cu Floarea Pasiunii si Fructe rosii imi aminteste de inghetata cu fructe il folosesc pentru hainele copiilor, iar pe cel cu Orhidee pentru noi.
Apropos, ati observat ca Institutul Pantone a declarat culoarea anului “movul de orhidee”? Ei bine … sunt in trend cu parfumul Cocolino din hainele mele. 
Adevarat ca hainutele noastre miros frumos timp indelungat, sunt foarte moi si usor de calcat! In ceea ce ma priveste isi respecta promisiunea fata de mine si voi incerca in continuare parfumurile propuse de Coccolino.

Daca si tie iti place sa testezi produse te poti inscrie pe site aici la acest link: http://buzzers.ro/invite/a4bfb22adf95d3372f6cbbfa747e0505 si astfel ma veti ajuta si pe mine sa strang cat mai multe puncte. Sistemul este simplu: tu primesti puncte pentru fiecare recomandare, aplici pentru campanii si cand ajungi la 1000 pe puncte acestea se transforma in bonuri valorice de 100 Ron! 

Care este experienta voastra cu balsamurile de rufe? Stiati ca exista de mai bine de 60 de ani?

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

admin

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *