Review: ProFace “No sweat” lotion

Dragilor,

Astazi dau din casa :). Va vorbesc despre un produs profesional destinat transpiratiei “faciale”.

Adesea am intalnit cliente, care se plang de transpiratie la nivelul fetei si mai ales de neplacerile ce o insotesc:

– aspectul neplacut de ten ud
– arata neingrijit in poze sau prea lucios
– machiajul isi pierde din rezistenta
Recunosc ca abia aceasta vara am descoperit produsul si ma declar super-incantata! Ii multumesc Andreei ca mi l-a recomandat.

Lotiunea “No sweat” a fost special creata pentru dansatori, clowni sau actori de teatru; este incolora si se aplica pe tenul curat apoi se lasa sa se usuce complet inainte de aplicarea fondului de ten.
Cand aplicam acest produs trebuie sa avem in vedere ca se simte o usoara senzatie de disconfort asemanatoare “tenului care tine”, insa va disparea complet dupa 10-20 minute. De asemenea, se recomanda ca sa nu folosim creme hidratante dupa aplicarea produsului, dar nici cu putin timp inainte pentru ca ii va diminua din puterea de absorbtie. Va sfatuiesc sa aplicati crema hidratanta cel putin cu doua ore inainte.
Produsul asigura durabilitate machiajului si nu in ultimul rand pastreaza tenul complet uscat mult timp. Va reamintesc ca acesta este un produs profesional pentru care nu recomand folosirea zilnica… numai la ocazii speciale ori in cazuri exceptionale.
Este un produs minunat si pentru miri, iar uneori NoSweat + BB cream si pudra este tot ce am nevoie pentru machiajul lui.
Voua cum vi se pare acest produs?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *