Yves Rocher haul & Giveaway

Dragilor,

Nu am declarat chiar deschis pe blog, dar sunt mare fan al produselor de ingrijire Yves Rocher.
Pentru ca de fiecare data ne incanta cu oferte speciale, eu pacatuiesc destul de des, iar ultima comanda a fost una foarte avantajoasa:
Iata comanda mea:

Demachiant special pentru ochi: este bifazic si il recomand ORICUI pentru demachierea ochilor INDIFERENT de tipul de ten. Subliniez importanta unui demachiant bifazic pentru zona ochilor pentru ca partea uleioasa elimina si cele mai insistente urme de machiaj si in acelasi timp hidrateaza zona sensibila de sub ochi.
Gelul de dus cu boabe de cafea este preferatul meu din toate timpurile si chiar il egaleaza pe Fairy Tale de la Lush. Este un gel de dus super cremos, super parfumat si super hidratant. Iubesc mirosul puternic de cafea si mai ales ca mirosul se pastreaza pe piele timp indelungat.
Gel de dus pentru barbati cu menta glaciara l-am ales pentru sotul meu. Ii place la nebunie este cremos, hidratant si racoritor. Ideal pentru perioada de vara. Nu l-am folosit ca sampon, asa ca nu stiu sa impartasesc impresii despre acest aspect.
Gelul de dus editie limitata cu extract de Monoi de Tahiti este divin. Miroase foarte frumos a flori si fara indoiala ma duce cu gandul la vacanta. L-am luat cu mine la mare vara asta, asa ca ne leaga amintiri frumoase.
Gel de dus cu lacramioare iarasi un gel de dus aromat, hidratant si foarte frumos mirositor. Miroase a lacramioare proaptat culese si imi aduce aminte de timpul petrecut la bunici. Tin minte ca in fiecare primavara apareau ghioceii si lacramioarele pe care cu placere le culegeam de indata ce le simteam aroma.
Sampon revitalizant cu extract de vita de vie si Camelie. L-am incercat deja si pot sa spun ca imi place. Mai am putin din samponul pentru volum, care este ok, dar nu m-a dat pe spate. Sper ca acesta sa fie mai bun.

Spuma de ras pentru tenul sensibil evident, tot pentru sotul meu, dar inca nu am incercat-o. Revin cu impresii daca doriti. 
Pentru aceasta comanda am primit urmatorul cadou:

Pentru ca am folosit numele mamei (client nou) am primit apa de parfum Comme une Evidence, pe care am mai avut-o si m-am bucurat sa o am din nou. Parfumul delicat si fresh persista decent pe piele.
Am ales sa comand prin telefon, asa ca am mai primit cadou mascara pentru volum, in varianta waterproof. Am folosit-o deja si imi place. Chiar daca nu ofera volum spectaculos, alungeste si nu incaca genele.
Am depasit suma de 49 ron, asa ca am primit un cadou surpriza: apa micelara. Eu mai am o sticluta de la o prietena motiv pentru care o daruiesc la giveaway.
In colet am gasit si o mostra de crema. La o urmatoare omanda sigur o voi cumpara in varianta full size.

Pentru ca de fiecare data cei de la Yves Rocher ne rasfata cu cadouri, am decis sa va rasfat si eu pe voi. Ce spuneti?
Puteti castiga urmatoarele produse Yves Rocher:
1. Lotiune micelara
2. Gloss Sexy Pulp
3. Fard de pleoape

Concursul se va desfasura pe Facebook, iar regulile sunt super simple:
– like paginii de blog: DanaMakeup
– share pozei de concurs de aici

Mi-ar placea sa imi lasati si un comentariu in care imi spuneti de unde ma stiti sau cum ati auzit de mine :).
Concursul va dura pana la sfarsitul lunii (31.08.20130 si voi anunta castigatorul cat de repede posibil.

Voi va comandati de la Yves Rocher? Cum vi se par produsele si ofertele?

Pana data urmatoare,
Kisses from Dana!

admin

13 Comments

  1. Hello, Dana. Eu folosesc foarte foarte multe produse, de la Yves Rocher. Am şi card la ei.
    Spune-mi te rog, cum procedezi tu, pentru comandă?
    Pentru că eu, până acum, mi-am cumpărat (doar) direct din magazinele lor, de prin Mall-uri sau din Unirii. Recent, s-a mai deschis unul, pe strada Smârdan, din centrul vechi.
    Mi-ar fi uşor să (şi) comand.

    • Luminita, pentru ca nu ai mai comandat prin telefon te poti numi client nou si poti profita de oferta prezentata de mine. Suni la 021/203.61.31 si le spui k esti client nou si k ai vazut intr-o revista oferta lor cu cadou apa de parfum si mascara :). Poti sa spui k nu mai ai brosura si te ajuta ele (sau eu mereu am nimerit fete dragute)… daca comanzi de o suma mai mica de 70 ron atunci platesti 12 ron transportul 🙂 si de acum vei primi mai mereu in cutia postala noi oferte. Sa ne spui cum merge ca sa vada si alte fete interesate de acest aspect. Te pup cu drag!

  2. Și eu profit des de ofertele lor, fiindcă mă încântă cadourile. Ador apa de parfum Comme une Evidence și gelul de duș cu aromă de cafea. De asemenea, îmi plac în general produsele Yves Rocher.

    • Si mie imi plac si chiar sunt o ispita cadourile alea. Foarte des am fost "scapata" de cadouri pentru mama sau alte persoane importante din viata mea.

  3. Produsele Yves Rocher sunt printre preferatele mele ; "m-am cunoscut" cu ele prin '93-'94 datorita unui minunat parfum care, din pacate, nu se mai fabrica, Magnolia; imi plac parfumurile lor deoarece sunt simple, pure , inspirate de natura, de verdeata,de primavara . Produsele de ingrijire a tenului sau a corpului au la baza uleiuri naturle, uneori uleiuri pretioase, insa sunt accesibile majoritatii femeilor cae isi dorsc sa aiba grija de ele ; de asemenea, au oferte carora cu greu le rezisti, pe mine numai imaginea dulapului burdusit deja ma face sa nu mai comand 🙂 .Nu am folosit niciodata un fard de ochi Yves Rocher si nici nu i-am comandat vreodata deoarece folosesc rar, dar nu m-ar deranja daca l-as castiga .
    Adriana Huszar

    • Atunci te astept la concurs :). Eu mai am un produse de machiaj de la ei si sunt super cele mai multe dintre ele … uite mi-ai dat o idee sa le prezint pe blog.

  4. Gelul de dus cu cafea este preferatul meu for ever and ever! Si parfumul imi place, il am si eu. Si Naturelle imi place, am terminat vreo 2. Rimelul e ok si el.
    Si o sa zici ca sunt nebuna, dar neaparat trebuie sa comand gelul de dus cu menta, pentru mine, evident :)) Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *